• SKINCARE DAY-TO-NIGHT ROUTINE

            
   NEDERLANDS | LEES IN HET ENGELS

   AUGUST 24, 2017 | AMSTERDAM, the Netherlands   Wakker worden! De afgelopen paar weken heb ik geschreven over de huidverzorgingsproducten die ik gebruik en vandaag laat ik jullie zien hoe mijn day-to-night routine eruit ziet met L'Oréal Paris! Welke producten gebruik ik dagelijks? Ik heb het de afgelopen weken enorm druk en dat is des te meer reden om me aan een goede verzorgingsroutine te houden. Soms (of eigenlijks best wel vaak!) vergeet ik voldoende water te drinken en droogt mijn huid helemaal uit en dat willen we natuurlijk niet! Met de juiste producten zie je daar helemaal niks van :-)

  Werk, werk & werk! Ik werk vanuit huis en soms ben ik heel erg geneigd om de hele dag in mijn pyjama the zitten, maar meestal kleed ik me gelijk aan na het ontbijt en begin ik gelijk met werken. Ik heb in principe een 'desk-job' dus het is belangrijk om zo nu en dan even te bewegen. Meestal neem ik in de middag even een pauze en ga ik even naar buiten om te lunchen!

  Tijd voor een selfie! Gezellig een detox / multimask girls night in met mijn vriendinnen en we halen de laatste afleveringen in van Suits (ja we zijn omaatjes en we hebben liever een bank dan de dansvloer). Ik heb ze de L'Oréal Paris Klei maskers laten proberen en ze zijn er helemaal weg van!

  Leave a Reply